“Van chaos naar grip op je onderneming”

Bedrijfscoaching voor iedere ondernemer

Voor veel mensen is het starten van een eigen onderneming een droom die uitkomt. Toch is niet iedere ondernemen blij als je vraagt hoe het gaat. Stress, onregelmatigheid en chaos zorgen ervoor dat die droom op een nachtmerrie gaat lijken. Met een bedrijfscoach kijken wij naar wat wij voor jou kunnen betekenen zodat je weer plezier en meer vrijheid krijgt bij het runnen van je onderneming. Hoe leer je om te managen en nog belangrijker hoe moet je managen? Met het Zeal bedrijfscoaching program leren we jonge ondernemers om hun energie om te zetten in betere resultaten.

Zeal Program

Zeal Program is een training en coaching programma voor ondernemers die betere resultaten willen en blijere gezichten. Ook van zichzelf.

Zeal Program speelt zich af op het snijvlak van de vent en z’n tent (de miss & her bizz). Omdat je talent hebt en inmiddels weet dat je niet overal goed in bent. Zelfs beseft dat je soms zelf de remmende factor bent.

Het bedrijfscoaching programma bied je 6 maanden lang 24/7 een lifeline naar jouw stip aan de horizon. Naast maandelijkse trainingsdagen krijg je persoonlijke coaching, kwalitatief marktonderzoek en begeleide sessies met je medewerkers, als je die hebt.

Van chaos naar grip met bedrijfscoaching

Veel ondernemers barsten van de passie en werken vanuit hun visie aan hun bedrijf. Vaak scheelt het aan de power die een ondernemer kan uitoefen op zijn bedrijf om deze winstgevend te maken. Door een bedrijfscoach krijg jij de juiste begeleiden om die power in te zetten om áán je bedrijf te werken en deze structureel te groeien. Neem afscheid van die chaos en creëer grip op je onderneming met Zeal bedrijfscoaching.

Voordelen van coaching
Als bedrijfscoach bieden we begeleiding aan om rust, structuur, hogere marges en betere resultaten uit jouw onderneming en jezelf te halen.

– Zeal helpt je met zeer praktische inzichten.
– Maak deel uit van een netwerk succesvolle ondernemers.
– Delen van kennis en ervaring.
– Met een ondernemerscoach heb je een sparringpartner voor ideeën en strategieën.

Als bedrijfscoach helpen wij je om het maximale te gebruiken van je potentieel en skills. Wij leren je de nodige capaciteiten, tools en lessons-learned om de impact van je onderneming te verhogen.

Bedrijfscoach gezocht? Ontdek Zeal.

Wil je kennismaken met ons of horen wat wij voor je kunnen betekenen? Maak dan een afspraak voor wat wel eens de kop koffie van je leven kan worden. Maak van je bedrijf een healthy én succesvolle onderneming. Hoor je liever van een ex deelnemer wat Zeal nou echt kan bijdragen aan groei, dat kan! Stuur ons een berichtje, dan ontvang je van ons naam en telefoonnummer van een deelnemer. Bepaal zelf of jij klaar bent voor de routekaart naar betere resultaten en blijere gezichten! Stuur je bericht aan simon@zealprogram.com

Of laat ons je bellen.