WAAROM ZEAL?

Zeal Program biedt je de trics & tools die je direct grip geven op je zaak en jezelf. Grip op je tijd, je energie en je geld. Je team wordt gelukkiger en je zaak gezonder.

Als je met ziel en zaligheid aan je eigen zaak werkt, verder wilt groeien en structuur nodig hebt, maak dan een afspraak voor een kennismaking en check of er plaats voor je is.

Meer info kun je ook krijgen van collega ondernemers. Die nu meedoen of die al klaar zijn.
Met Zeal.

DOOR WIE?

Ontwikkeld door Ole van der Straaten, ex-CEO Corporates en tegenwoordig als Young President Coach nauw betrokken bij meerdere Post Startups.
Samen met Simon Werkendam, ex founding partner en strateeg van BBCW/Young & Rubicam, hebben ze een dikke 50 jaar ervaring in strategie, talent management, resultaat- en cashmanagement, marketing, communicatie en ondernemen.

Simon heeft grote en kleine bedrijven geholpen aan een haarscherpe positionering, strategie en communicatie en is een gepassioneerd mensenmens coach.

Bij Unilever, waar Ole als worldwide directeur van o.a. Ola ijsjes heeft gewerkt, is de basis gelegd voor dit programma dat op het snijvlak ligt van de Vent en de Tent c.q. de Miss en de Biz.

Ole en Simon hebben niet de minste pretentie om ondernemers te leren ondernemen, maar wel om ze de tools voor structuur aan te reiken waarmee ze rust kunnen scheppen voor zichzelf en voor hun onderneming.

ERVARINGEN: ZEAL WERKT.

Een groeiend aantal succesvolle ondernemers is het bewijs.

“Ole van der Straaten heeft ons duidelijk gemaakt waar we onze pijlen op moesten richten.”

Allard Volker, Innovation Booster

“Zeal is een zeer waardevol programma voor ons geweest. Door de modules van het programma direct in de praktijk te brengen zie je ook meteen resultaat. Niet lullen, maar poetsen aanpak.”

Olivier Barger en Erik Dubbeldeman, Streamads Amsterdam

“Focus, Structure, Discipline & Profit. Before and after the Program are like night and day, a complete transformation in my thinking and in the direction (and succes) of the company. Top!”

John Staunton, Countr

“Het programma heeft mij gedwongen AAN mijn bedrijf te werken en niet alleen maar IN mijn bedrijf te werken.”

Brechje Gondrie, All-time Favourites

HEB JIJ ZEAL?

Zeal, een oud Engels woord en staat voor ambitie, passie en vuur. Dat zien we veel terug bij  ondernemers. Ze steken ziel en zaligheid in hun zaak maar zien dat zelden terug in de resultaten. Als je jezelf daarin herkent, reikt Zeal  je alles aan wat je nodig hebt om hierin verandering te brengen. De routekaart die Zeal aanreikt wordt jouw highway to succes.

Zeal Program is vrijwillig maar niet vrijblijvend. Deelnemers committeren zich aan het succes van het programma en aan elkaar. Simpelweg omdat je daar zelf beter van wordt. Daarom houden we een intake gesprek, om het effect van het programma toe te lichten en elkaar te leren kennen. Zodat je weet waaraan je begint en met wie.

Heb jij Zeal en wil jij ook Champions League spelen? Vraag dan om meer informatie en check of er plaats voor je is. Die wordt je, als je wilt, gegeven door collega ondernemers die het programma al volgden.

Of meld je aan voor de eerst volgende Zeal Drinks & Bites, een informele bijeenkomst met ondernemers die het programma hebben gevolgd en die overwegen het te volgen.

SIMON@ZEALPROGRAM.COM

+31 6 22 28 65 70