HEB JIJ ZEAL?

Zeal, een oud Engels woord en staat voor ambitie, passie en vuur. Dat zien we veel terug bij  ondernemers. Ze steken ziel en zaligheid in hun zaak maar zien dat zelden terug in de resultaten. Als je jezelf daarin herkent reikt Zeal  je alles aan wat je nodig hebt om hierin verandering te brengen. De routekaart die Zeal aanreikt wordt jouw highway to succes.

Zeal Program is vrijwillig maar niet vrijblijvend. Deelnemers committeren zich aan het succes van het programma en aan elkaar. Simpelweg omdat je daar zelf beter van wordt. Daarom houden we een intake gesprek, om het effect van het programma toe te lichten en elkaar te leren kennen. Zodat je weet waaraan je begint en met wie.

Heb jij Zeal en wil jij ook Champions League spelen? Vraag dan om meer informatie en check of er plaats voor je is. Die wordt je, als je wilt, gegeven door collega ondernemers die het programma al volgden.

Of meld je aan voor de eerst volgende Zeal Drinks & Bites, een informele bijeenkomst met ondernemers die het programma hebben gevolgd en die overwegen het te volgen.

VOOR WIE IS ZEAL?

Zeal is voor ondernemers die hard en veel werken maar dat onvoldoende terugzien in de resultaten. Zeal, een oud Engels woord betekent ambitie, passie en vuur. Dat zien we veel terug bij die ondernemers.

Vaak werken ze met ziel en zaligheid in hun eigen zaak en te weinig aan hun zaak en missen de grip op groei in omzet, winst en cash. Die ondernemers helpen we graag bij Zeal.

VOOR WIE IS ZEAL NIET?

Geld ophalen lijkt voor sommige ondernemers een statussymbool. Ze bagatelliseren hun verliezen, hebben fata morgana’s over de toekomst en vinden schulden maken volkomen normaal. Die ondernemers zien we liever niet bij Zeal.

Bij Zeal geloven we in je eigen broek ophouden totdat je winst maakt, want zo blijf je scherp. Om daarna met een degelijk groeiplan te kijken of je groeifinanciering nodig hebt. Dan bekijken we hoe we je hiermee kunnen helpen.

NIEUWSGIERIG?
STEEK JE LICHT OP.

SIMON@ZEALPROGRAM.COM

+31 6 22 28 65 70