PROGRAM

WAT KAN IK VERWACHTEN

Zeal Program is een zeer praktisch en impactvol trainings- en coachingsprogramma om ondernemers te helpen met praktische inzichten om betere resultaten te behalen.

Zeal speelt zich af op het snijvlak van de vent en de tent. Je leert dus veel over jezelf en hoe je daar rekening mee kunt houden in je onderneming. Dat is de kracht van de BSP methode die het kloppend hart vormt van Zeal. BSP staat voor Brain (bij de les zijn), Social Effectiveness (relaxt omgaan met anderen) en Power (dingen gedaan krijgen).

Zeal helpt je je zaak neer te zetten als een huis. Dat zie je terug in de modules die gedurende de 6 maanden worden behandeld. Stel je zelf een huis voor zoals een kind dat tekent. Het heeft een puntdak (daar wordt de visie en de strategie behandeld). Een voorkamer en een achterkamer, respectievelijk restaurant en keuken. In de keuken gaat het o.a. over milestoneplanning, klanttevredenheid, vakmanschap en training. In het restaurant over marketing en sales. Tot slot de kelder: daar gaat het over het organogram en de taken, het evaluatiesysteem en het klimrek.

Gedurende het programma werk je o.a. aan jouw eigen:

  1. Persoonlijkheid (BSP voor de Vent)
  2. Bedrijfsplan (BSP voor de Tent)
  3. Concrete actieplan voor korte + lange termijn (“Roadmap”).
TRAININGSDAGEN

Er zijn 6 trainingsdagen van 10-17 uur.

GASTSPREKERS

Op 4 van de 6 trainingsdagen komt een gastspreker (een alumnus of alumna van Zeal) praktijkervaringen delen met de inzichten en tools die ze bij Zeal hebben geleerd.

INTERVISIE

5 intervisie sessies met de groep onderling om de behandelde onderwerpen met elkaar te bespreken en daardoor beter te begrijpen.

COACHINGSESSIES

Tussen de trainingsdagen in zijn er 5 coaching sessies met Ole en Simon, soms offline maar meestal online. Ze zijn intensief en volledig gefocust op de issues en uitdagingen van de individuele ondernemer.

KWALITATIEF MARKTONDERZOEK

Met dit kwalitatief marktonderzoek, toegespitst op de positionering van jouw bedrijf, scherpen we de positionering aan en doe je inspiratie op voor betere communicatie met jouw primaire doelgroep.

24/7 SUPPORT GEDURENDE TRAININGSTRAJECT.

Gedurende het programma kan de deelnemende ondernemer rekenen op 24/7 ondersteuning van Ole en Simon.

DELIVERABLES ZEAL

Zeal is heel praktisch. Alles kun je de volgende dag toepassen. Je ziet meteen resultaat. Je hebt je investering in ‘no time’ terugverdiend en je runt je bedrijf na 4 á 5 maanden 2 x zo efficiënt.

WAARDEN ZEAL

Onderlinge veiligheid, vrijwillig maar niet vrijblijvend, proactief en recht voor zijn raap, geen lange tenen. Oftewel: leergierigheid, mildheid en moed.

SAMENVATTING PROGRAMMA

SIMON@ZEALPROGRAM.COM

+31 6 22 28 65 70