“Coaching voor ondernemers”

Ondernemerscoach

Als startende of ‘al-een-tijdje-bezig’ ondernemer kan het runnen van een onderneming nog veel uitdagingen presenteren. Hoe zorg je ervoor dat je jouw energie omzet in een succesvolle en winstgevende onderneming? Met een ondernemerscoach krijg je niet alleen begeleiding op het gebied van ondernemerschap, maar ook op het gebied van persoonlijke ontwikkelingen. De verandering begint bij jou!

Ondernemerscoaching bij Zeal

Zeal Program is een training en coaching programma voor ondernemers die betere resultaten willen en blijere gezichten. Ook van zichzelf.
Zeal Program speelt zich af op het snijvlak van de vent en z’n tent (de miss & her bizz). Omdat je talent hebt en inmiddels weet dat je niet overal goed in bent. Zelfs beseft dat je soms zelf de remmende factor bent.
Het ondernemerscoaching programma bied je 6 maanden lang 24/7 een lifeline naar jouw stip aan de horizon. Naast maandelijkse trainingsdagen krijg je persoonlijke coaching, kwalitatief marktonderzoek en begeleide sessies met je medewerkers, als je die hebt.

Coaching uit eigen ervaring

Vallen en opstaan wordt vaak genoemd wanneer mensen iets nieuws proberen. Ook wij hebben dit persoonlijk meegemaakt in ons avontuur in het ondernemingsleven. Wij hebben het zelf ervaren en geven onze lessons-learned door, hands-on in de praktijk. Succesvol ondernemen bestaat uit meerdere onderdelen en met het ondernemerscoaching program Zeal krijgt jouw onderneming, je toekomst en jijzelf een boost.
Voordelen van coaching
Als ondernemerscoach helpen we je om meer áán je onderneming te werken dan in je onderneming. Zo houd je tijd over om aan échte resultaten te werken en grote stappen naar succes te maken.
– Zeal helpt je met zeer praktische inzichten.
– Maak deel uit van een netwerk succesvolle ondernemers.
– Delen van kennis en ervaring.
– Met een ondernemerscoach heb je een sparringpartner voor ideeën en strategieën.
Wij zorgen ervoor dat je de kennis en tools in huis hebt om je doelen te realiseren zodat je als onderneming én mens kan groeien.

Ontmoet de coaches van Zeal

Wil je kennismaken met Zeal maak dan een afspraak voor wat wel eens de kop koffie van je leven kan worden. Wil je van een ex deelnemer horen wat Zeal voor ze heeft betekend, stuur dan even een berichtje dan ontvang je naam en telefoonnummers. Zo hoor je first-hand hoe Zeal werkt en weet je of het programma bij jou past. Stuur je bericht aan simon@zealprogram.com. Of laat ons je bellen.