“Maak van je bedrijf een échte onderneming”

Business coach

Elke ondernemer heeft te maken met een tekort aan tijd of geld, maar meestal aan beide. Met een business coach helpen wij je meer structuur en persoonlijkheid in je onderneming te brengen. Zo ontwikkelt de onderneming, maar ook de persoon achter de onderneming.
Het gebrek aan tijd of geld wordt verleden tijd wanneer je meer áán je onderneming gaat werken dan in je onderneming.

Als business coach leren wij je de skills, tools en lessons-learned zodat jij je onderneming écht kan gaan managen.

Zeal Program

Zeal Program is een training en coaching programma voor ondernemers die betere resultaten willen en blijere gezichten. Ook van zichzelf.

Zeal Program speelt zich af op het snijvlak van de vent en z’n tent (de miss & her bizz). Omdat je talent hebt en inmiddels weet dat je niet overal goed in bent. Zelfs beseft dat je soms zelf de remmende factor bent.

Het business coaching programma bied je 6 maanden lang 24/7 een lifeline naar jouw stip aan de horizon. Naast maandelijkse trainingsdagen krijg je persoonlijke coaching, kwalitatief marktonderzoek en begeleide sessies met je medewerkers, als je die hebt.

Sterke business vaardigheden

Goed ondernemerschap vergt sterke vaardigheden. Sommige ondernemers hebben deze al van nature, maar vaak kan het worden verbeterd. Business coaching helpt jouw onderneming hogere marges en meer impact te behalen. Succesvol ondernemen bestaat namelijk uit meerdere onderdelen en met het Zeal business coaching program krijgt jouw onderneming, je toekomst en jijzelf een boost.

Voordelen van coaching
Als business coach helpen we je rust en stabiliteit te ontwikkelen in de onderneming én in jezelf. Na keihard werken verdient een passievolle ondernemer grip te krijgen op de onderneming en stappen te zetten naar succes!

– Zeal helpt je met zeer praktische inzichten.
– Maak deel uit van een netwerk succesvolle ondernemers.
– Delen van kennis en ervaring.
– Met een ondernemerscoach heb je een sparringpartner voor ideeën en strategieën.

Wij zorgen ervoor dat jouw onderneming zijn groeipotentieel bereikt door middel van business building en ego management.

Ontmoet jouw business coach

Wil je kennismaken met de mensen achter Zeal? Maak dan een afspraak voor wat wel eens de kop koffie van je leven kan worden. Laat ons weten of jij klaar bent voor een verandering in je professionele en persoonlijke leven door een berichtje te sturen. Ook kan je van een ex deelnemer horen wat Zeal voor ze heeft betekend. Je ontvangt van ons dan naam en telefoonnummer, zo kan je zelf bepalen of het programma bij jou past. Stuur je bericht aan simon@zealprogram.com

Of laat ons je bellen.